A’la carte

Ravintola avoinna 15.9 alkaen vain tilauksesta.

Alkuruuat
Punajuuritartar siitakesienillä ja gazpacho-kastikkeella (VE,M,G)
18€
Naudanlihatartar marinoiduilla siitakesienillä ja hollandaise- kastikkeella (L,G)
18€

Pääruuat
Kalaraviolit sienikastikkeella ja maa-artisokkatoffeella (L)
34€
Tattaririsotto sienillä ja mustikkavegaanisella demi- glace- kastikkeella
Tarjoillaan valintasi mukaan: Viiriäinen (G,L), Kyyttö (G,L) tai tofu (VE,G,M,L)
34€

Jälkiruuat
Koivujäätelö sienibriossilla ja mustikkavoi- kreemillä (L)
14€
Banaani brownie kaurajäätelöllä (VE,G,M,L)
14€

Kolmen ruokalajin menu 59€/hlö

Starters

Beetroot tartar with shiitake mushrooms and gazpacho sauce (VE,DF, GF)
18€
Beef Tartare with pickled siitake mushroom and hollandaise (L,GF)
18€


Main courses


Fish Ravioli with mushroom sauce and Jerusalme artichoke toffee (L)
34€
Buckwheat Risotto with mushrooms and blueberry vegan demi glace-sauce
Served with your choice of quail (GF,L), Kyyttö beef (GF,L)
or tofu (VE,GF,DF,L)
34€

Desserts
Birch ice cream with mushroom brioche and blueberry buttercream (L)
14€
Banaani brownie with oat icecream (VE,GF,DF,L)
14€


Three course menu 59€/person

 

Ilmoitathan ennakkoon mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. Menun sisältö vaihtelee raaka-aineiden saatavuuden ja sesongin mukaan.

Pyydämme teitä ystävällisesti tekemään pöytävarauksen ennakkoon, mikäli seurueessa on vähintään 6 henkeä. Varaukset ja tiedustelut info@hotelpunkaharju.fi +35815511311

Scroll to Top