Ruokafilosofiamme

Lähiruoka ja luonnon raaka-aineet ovat avainasemassa Hotelli Punkaharjun ravintolan tarjonnassa.

Hotelli Punkaharjun ravintolassa kunnioitetaan paikallista ruokakulttuuria modernilla otteella. Vastuun mielikuvituksellisien annosten suunnittelusta ottaa arvostettu keittiömestari Anssi Riihimäki  keittiötiiminsä kanssa tarjoten vieraille herkullisia ja mielikuvituksellisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähitilojen ja -alueiden tuottajilta. Hotelli Punkaharjun ravintola on elämys, joka tuo monipuolisesti luonnon ja lähituottajien antimet lautaselle, luohan ympäröivä harju- ja vesistöluonto antimineen ainutlaatuiset puitteet toiminnalle. .

Muistutuksena vieraillemme, että päivän menu elää ja listaan vaikuttaa esimerkiksi se, saadaanko järvestä aamulla Ahvenia, Kuhaa vai Muikkuja. Aterioidemme raaka-aineet tulevat nimittäin paikallisilta toimijoilta: tuoreet kalat kalastajilta, marjat ja sienet keruupäivänä poimijoilta sekä lihat ja vihannekset lähitiloilta. Villiyrtit sekä oman yrttitarhan antimet tuovat lisää aromia annoksiin.

Historiallinen ravintolasalimme ja iso terassimme mahduttaa meille parhaimmillaan 180 henkeä kerrallaan, ja tarjoamme heille unohtumattomia elämyksiä lounaan ja illallisen merkeissä, upean näköalan siivittämänä.

Tervetuloa nauttimaan kaikilla aisteilla .

***

Kesäkaudella ravintola on avoinna päivittäin.  Tutustuthan ravintolan tarkempiin aukioloaikoihin ja menusisältöihin täältä.

JAA

Scroll to Top